Foto: Walter Derieuw

Overslaande brand in Brussel: bewoonster verbrand met tweedegraadswonden

In een woning in de Kroonstraat in Brussel is vanmiddag brand uitgebroken op het dak en de zolderverdieping. Die sloeg over op een aanpalend gebouw. De bewoonster van het huis is met tweedegraadsbrandwonden naar het Militair Ziekenhuis van Neder-Over-Heembeek gebracht. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.  

Vanmiddag is in een woning in de Kroonstraat in Brussel brand uitgebroken op de zolderverdieping en in het dak. Het huis van drie verdiepingen is onbewoonbaar verklaard wegens brand- en waterschade. Het vuur verspreidde zich ook naar een aangrenzende woning. Daar is de hoogste verdieping onbewoonbaar. De oorzaak van de brand is nog niet bekend.   

Toestand slachtoffer

Eén vrouw raakte verbrand aan de armen en benen. Het gaat om de bewoonster van het huis waar de brand uitbrak. Zij is met tweedegraads­brandwonden naar het Militair Ziekenhuis van Neder-Over-Heembeek gebracht. Haar toestand zou stabiel zijn.  

Foto: Walter Derieuw

Meest gelezen