Automobilist vlucht weg na dodelijk ongeval met fietser in Kermt, maar meldt zich nadien

Een automobilist is weggevlucht na een aanrijding in Kermt (nabij Hasselt) waarbij een fietser om het leven is gekomen. Later ging de automobilist zich toch aanmelden bij de politie van de zone Limburg Regio Hoofdstad (LRH).

De politie LRH ontving rond 16.45 uur een oproep voor een verkeersongeval met vluchtmisdrijf op het Belgiëplein. Ter plaatse bleek het om een aanrijding tussen personenwagen en een fietser te gaan. De fietser, een 77-jarige man uit Hasselt, overleed op de plek van het ongeval. 

Zonder zich kenbaar te maken was de automobilist weggereden. Het parket van Limburg stuurde een verkeersdeskundige om de omstandigheden van de aanrijding te onderzoeken. Achteraf bood de bestuurder zich bij de politie aan. De politie LRH zet het onderzoek voort.

Meest gelezen