Bestuurder vergist zich van pedaal, auto belandt in het water in Lier

Vanavond is een auto in het water beland in Koningshooikt, bij Lier. De bestuurder vergiste zich tijdens het parkeren van pedaal en het voertuig reed in het water. Eén persoon is overgebracht naar het ziekenhuis.

Kort na 19 uur belandde een auto in het water rond het fort van Koningshooikt. Bij een parkeermanoeuvre liep het mis. De autobestuurder vergiste zich van pedaal. De auto kwam helemaal in het water terecht.

In de auto zaten 2 personen. Zij raakten er nog op eigen kracht uit. De bestuurder kwam er enkel met een nat pak vanaf. De vriendin van de bestuurder was in shock en is overgebracht naar het ziekenhuis.

De auto stak grotendeels onder water. Enkel een achterwiel was nog zichtbaar. De auto lekte ook brandstof en olie dat zich verspreidde op het wateroppervlak rond het fort. De brandweer heeft de vervuiling indegdamd en geneutraliseerd.

Meest gelezen