Oldtimer aangereden op E313: vrouw levensgevaarlijk gewond, bestuurder andere auto legt positieve speekseltest af

Op de E313 in Tongeren, richting Luik, werd zondagmiddag een oldtimer langs achter door een andere wagen aangereden. De bestuurder van de oltimer raakte zwaargewond, zijn echtgenote levensgevaarlijk gewond. De veroorzaker van het verkeersongeval legde een positieve speekseltest af. 

Op de E313 vlak voor de afrit Tongeren, werd zondagmiddag een oldtimer langs achter aangereden door een andere auto. Het ongeval gebeurde rond kwart over 12. De slachtoffers moesten door de brandweer uit hun auto bevrijd worden. De bestuurder werd zwaargewond. Zijn echtgenote werd met levensgevaarlijke verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van het andere voertuig bleef zo goed als ongedeerd. Een verkeersdeskundige onderzoekt hoe het ongeval is kunnen gebeuren. 

Meest gelezen