Bekijk - Week later dan normaal gaat Luiks schooltje naast de Vesder weer open: "We zijn blij dat ook wij nu kunnen beginnen"

De eetzaal is nog niet hersteld, maar de technische school in Dolhain opent vandaag opnieuw de deuren. een week later dan normaal: de school was dan ook te zwaar beschadigd door de overstromingen midden juli. En ook nu zullen de Luikse leerlingen les moeten volgen in tijdelijke containers of op verplaatsing.

Nog steeds zijn mensen aan de slag met opkuisen na de zware overstromingen van juli. Desondanks zijn leerlingen en leerkrachten blij dat ze weer naar school kunnen, zoals u kan zien in onderstaande video.

Videospeler inladen...

Twee weken na de overstromingen ging onze ploeg ook al eens een kijkje nemen in het schooltje. Sindsdien werd er met man en macht aan gewerkt om leerlingen en leerkrachten weer naar school te kunnen laten gaan.

Videospeler inladen...

Meest gelezen