Hele stadion houdt de adem in: zal onfortuinlijke kat gered worden?

Ondraaglijke spanning en nagels die werden kapotgebeten. Voor de toeschouwers in het Hard Rock Stadium in Miami was de American Footballwedstrijd tussen Miami Hurricanes en Appalachian State er eentje om niet snel te vergeten. En dat had allemaal te maken met wat zich buiten de lijnen van het veld afspeelde. 

Een kat kon het stadion binnendringen en zich een weg banen naar een hogere ring. Niet meteen de beste keuze, want het diertje bungelde na een tijdje met zijn twee voorpoten aan de rand van de reling.

Terwijl de kat er alles aan deed om de strijd met de zwaartekracht te winnen, verzamelden supporters beneden een Amerikaanse vlag, voor mocht het fout aflopen. Een verstandige beslissing, want uiteindelijk won de zwaartekracht en ging de hartslag van de toeschouwers met een ruk de hoogte in. Toen bleek dat de kat gezond en wel in de vlag was terechtgekomen, ontstond een gejuich waar beide American Footballploegen alleen maar van konden dromen.

De hachelijke situatie van de kat en de uiteindelijke redding kunt u bekijken in onderstaande video.

Videospeler inladen...

Meest gelezen