radio 2

Alle 650 vakantiehuisjes in Centerparcs De Vossemeren worden gerenoveerd: investering van 37 miljoen

Centerparcs start met een grondige renovatie van De Vossemeren in Lommel: de 650 huisjes worden gerenoveerd, en ook het hotel, het zwembad en de binnenspeeltuin krijgen een opknapbeurt. De hele renovatie kost 37 miljoen euro. 

Het is een grootse aanpak bij Centerparcs De Vossemeren: de hele binnenkant van de cottages wordt vernieuwd.  Manager van de Vossemeren Jos Kruiter: "De vloer, het tegelwerk, de keuken, schilderwerk en meubilair worden vernieuwd." 

Er komen ook meer luxueuzere huisjes, gaat Kruiter verder: "We zullen meer cottages van het premium en VIP niveau hebben en de VIP-cottages krijgen ook allemaal een bubbelbad en een sauna." De designs van de verschillende categorieën van cottages -dus comfort, premium en VIP- krijgen een verschillende kleur. 

(Lees verder onder de foto)

radio 2

Niet alleen de vakantiehuisjes, ook het hotel met 60 kamers  wordt vernieuwd. En het restaurant wordt gerestyld. Voorts worden in het zwembad aan het koraalbad en de glijbanen gewerkt. De indoorspeeltuin Discovery Bay krijgt een nieuw speeltoestel. 

Tot volgend jaar november zal gerenoveerd worden. Dat gebeurt fase per fase zodat het park open kan blijven. De totale investering bedraagt 37 miljoen euro. 

 

Meest gelezen