Lierenaar mag voetballen met wereldster Neymar: "Te gek voor woorden"

Freestyle voetballer Jaimy Schallenbergh uit Lier is uit tienduizenden mensen geselecteerd om een wedstrijd te voetballen met de Braziliaanse sterspeler Neymar. Voor hem is het een droom die werkelijkheid wordt. 

Jaimy Schallenbergh moest bij zijn kandidatuur een filmpje met zijn beste voetbaltruukjes delen en dat was genoeg om Neymar te overtuigen. Samen met zeven andere gelukkigen mag Jaimy eind dit jaar of begin volgend jaar het veld delen met Neymar tijdens een promowedstrijd in Qatar. "Het is te gek voor woorden dat ik dit mag meemaken", vertelt Jaimy op Radio 2 Antwerpen. 

Gezonde zenuwen heeft Jaimy nu al. "Neymar is samen met Ronaldo en Messi de populairste voetballer ter wereld op dit moment, dus is het wel normaal dat ik wat zenuwachtig ben. Ik  weet wat ik kan in een 5 tegen 5 wedstrijd, omdat ik ook futsal (zaalvoetbal, nvdr) speel maar wat de andere jongens kunnen, weet ik nog niet." Contact met Neymar heeft hij nog niet gehad maar binnenkort is er een videocall gepland. 

Beluister hier het volledige gesprek op Radio 2 Antwerpen en lees onder het fragment verder:  

Intussen is Neymar met zijn team PSG neergestreken in Brugge want morgen staat het Champions League-duel tegen Club Brugge op het programma. Behalve fan van Neymar is Jaimy ook grote fan van Club Brugge en hij zal de wedstrijd met meer dan gewone belangstelling volgen. "Als Neymar morgen te zot doet, geef ik hem zijn verdiende loon wel terug", lacht Jaimy. 

Meest gelezen