Herken je de ster?
Copyright NDZ/STAR MAX/IPx 2021

Vijf keer extravagantie op Met Gala in New York: "Kim Kardashian herschrijft de regels op de rode loper"

In New York hebben beroemdheden zich opnieuw van hun meest extravagante kant laten zien tijdens het Met Gala. Deze "Oscars van de mode" zijn het jaarlijkse benefietevenement voor de modeafdeling van het Metropolitan Museum of Art. We lichten er enkele creaties uit, van retro-looks tot uitbundige ensembles die al dan niet wenkbrauwen doen fronsen. 

Een gouden Lil Nas X

Amerikaans rapper Lil Nas X ging afgelopen weekend nog aan de haal met drie MTV Video Music Awards en kon uiteraard niet ontbreken op de hoogmis van extravagantie.

Zondag koos hij nog voor een lichtroze broek en lederen jas, deze keer ging hij all the way in het goud. En dat in verrassende laagjes: een verhullend gewaad, daaronder een soort harnas en als afsluiter een strakke jumpsuit.

Bekijk hier de uitkleedpartij van de rapper:

Videospeler inladen...

Een "anonieme" Kim Kardashian

Realityster/zakenvrouw Kim Kardashian realiseerde de stunt van de avond op het gala. Kardashian was volledig -tot het gezicht toe- bedekt in een creatie van het Spaanse merk Balenciaga. "Een ideetje van (bijna ex) Kanye West", weten Amerikaanse media.

Voor toeschouwers was het even gissen, maar met zus Kendall in de buurt was er een duidelijke hint naar Kim. Ontwerper Demna Gvasalia mocht Kardashian vergezellen op de rode loper. "Kim Kardashian herschrijft de rode loper-regels", kopt het gerenommeerde blad Vogue goedkeurend. 

Bekijk hier hoe de outfit Kim Kardashian toch parten speelt op de trap:

Videospeler inladen...

Lopez' liefde voor decolletés

Het is duidelijk "dik aan" tussen zangeres Jennifer Lopez en acteur Ben Affleck. Naast de rode loper gaven ze daarvan nog maar eens een demonstratie, een innige zoen met mondmaskers aan. Zoals we wel meer gewoon zijn van J.LO haalde ze een diepe decolleté (van Ralph Lauren) uit haar kast. 

Bekijk hoe Jennifer Lopez nooit aan stijl verliest:

Videospeler inladen...

Billie Eilish waant zich Marilyn Monroe

De Amerikaanse zangeres Billie Eilish was samen met Amanda Gorman en Naomi Osaka gastvrouw. Ze twijfelde -naar eigen zeggen- hard om retro-Hollywood te gaan, maar waagde zich er toch aan: met een platinablond kopje en een pompeuze jurk doet ze denken aan wijlen actrice en icoon Marilyn Monroe. 

Bekijk een ondeugende Billie Eilish op Met:

Videospeler inladen...

Naomi Osaka's waanzinnige kapsel

Tenniskampioene Naomi Osaka gooide vooral hoge ogen met haar waanzinnig geconstrueerde kapsel. Wie goed kijkt, merkt ook de print van een koi(siervis) in haar jurk, een verwijzing naar haar Japanse afkomst. Modehuis Louis Vuitton baseerde zich voor de print op een digitaal schilderij van Osaka's zus Mari.

Bekijk hier hoe Naomi Osaka haar afkomst omarmt:

Videospeler inladen...

Meest gelezen