Verdachte (30) opgepakt die anti-LGBTI-stickers verspreidde in Antwerpen 

De lokale politie van Antwerpen heeft vanmorgen een man van 30 gearresteerd die ervan wordt verdacht dat hij op verschillende plaatsen in Antwerpen anti-LGBTI-stickers heeft verspreid. Dat gebeurde na een huiszoeking bij de man. Na het verhoor is hij voorlopig vrijgelaten. 

De Antwerpse politie kreeg zondag verschillende meldingen van de stickers, vooral in de wijk Antwerpen-Noord. De cel diversiteit van de politie startte met een onderzoek samen met verschillende partners. "Deze ochtend kwam een verdachte in beeld", vertelt Willem Migom van de Antwerpse politie. "Er werd een huiszoeking uitgevoerd bij een 30-jarige verdachte, die in Antwerpen woont. Hij werd gearresteerd en meegenomen voor verhoor." Na het verhoor is de man voorlopig vrijgelaten. 

De politie kan op dit moment geen andere details kwijt. Het parket van Antwerpen zal de zaak verder onderzoeken. 

Meest gelezen