Willy trekt vijf jaar na ongeval naar zee om droom waar te maken

Willy Deprins uit Boortmeerbeek vertrekt vandaag vanuit Boortmeerbeek met de elektrische rolstoel naar Oostende. Willy belandde vijf jaar geleden door een ongelukkige val bij hem thuis in een rolstoel. Na een zware revalidatie wil hij zijn droom waarmaken om aan zee mosselen met frietjes te gaan eten.

Willy Deprins vertrekt vandaag samen met ergotherapeute An Cleuren richting Oostende om er zijn droom waar te maken: mosselen met frietjes gaan eten. Met de tocht wil hij andere lotgenoten motiveren en laten zien wat je allemaal nog kan doen als je in een rolstoel belandt. 

Willy zamelt ook geld in voor de vzw Ons Tehuis Brabant waar mensen met een verstandelijke beperking terecht kunnen. En hij steunt ook reisorganisatie WeTravel2 die reizen organiseert voor mensen met een beperking. Dankzij de gulle supporters en vrienden van Willy staat de teller al op meer dan 3.000 euro.

Meest gelezen