2017 Invision

Britse superster Ed Sheeran komt volgende zomer naar Koning Boudewijnstadion en bestrijdt illegale ticketverkoop 

Zo'n vier jaar na de uitverkochte festivalweide van Werchter kondigt Sheeran een concert aan in het Koning Boudewijnstadion te Brussel op 22 juli 2022.  Op radio MNM deed hij voor het eerst een exclusief interview over de tour met presentatrice Laura Govaerts.  De nieuwe "+ – = ÷ x tour" (oftewel "The Mathematics Tour") begint in april. Tijdens zijn laatste Belgische passage mocht het bordje "uitverkocht" al na enkele minuten bovengehaald worden. De onvermijdelijke stormloop op tickets start op zaterdag 25 september om 11 uur.

In een exclusief digitaal interview met MNM-presentatrice Laura Govaerts laat de zanger van "Thinking out loud" en "Shape of you" weten dat hij er naar uitkijkt om eindelijk weer voor een live publiek te mogen optreden. Hij belooft verder een uitgebreide wereldtournee met een wel zeer spectaculair podium dat in het midden van het publiek zal staan. Op privévlak is Sheeran verheugd dat zijn vrouw Cherry en zijn 1-jarige dochtertje Lyra hem de hele tijd zullen vergezellen. 

Bekijk hier het gesprek tussen MNM-presentatrice Laura Govaerts en Ed Sheeran

Videospeler inladen...

Ed Sheeran en zijn team zijn al sinds het prille begin zeer toegewijd om de illegale ticketmarkt en de doorverkoop van concerttickets te bestrijden. Voor  de ‘+ - = ÷ x Tour’ werd er speciaal een nieuw digitaal ticket systeem ontwikkeld om het illegaal doorverkopen van tickets onmogelijk te maken, en alle fans de mogelijkheid te geven om een ticket te kopen aan een normale prijs. Je zal enkel toegang krijgen tot de show met een digitaal ticket op je smartphone. Dit ticket zal enkel te koop zijn via de erkende verkoopkanalen Ticketmaster en Eventim. Voor meer informatie over de ticketverkoop: edsheeranbrussels.be en edsheeran.com en uiteraard op de websites van de twee erkende ticketverkopers.

De komende tijd zal de mensheid trouwens niet kunnen ontsnappen aan het muziekfenomeen Sheeran. Nog maar vorige week bracht hij "Shivers" uit, de opvolger van zijn recente nummer 1-hit in Vlaanderen "Bad habits". In de bijhorende videoclip zit een knipoog naar zijn collega en goede vriend Elton John. 

Bekijk de nieuwe videoclip van "Shivers" van Ed Sheeran

Op 29 oktober wordt bovendien het nieuwe album "=" (uitgesproken als "equals") op de wereld los gelaten. Sheeran noemt het op zijn Instagram-profiel een "coming of age-plaat". De jonge snaak die ooit zijn eerste hits scoorde met "A-team" en "Lego house" is naar eigen zeggen volwassen geworden. 

Meest gelezen