Ivana Noa (Silke) en Wannes Lacroix (Niels)
VRT

Eén-soap "Thuis" verwelkomt drie jonge personages: Silke, Niels en Ilias

De populaire Eén-soap "Thuis" verwelkomt vanavond twee nieuwe jonge personages: broer Niels (rol van Wannes Lacroix) en zus Silke LeGrand (Ivana Noa). Dinsdag dook met Ilias (Bram Spooren), de neef van Dieter, ook al een nieuw personage op in de reeks. 

De nieuwe jonge personages leren elkaar kennen in de wijngaard van Stevenson. Niels en Silke melden zich er vanavond voor de druivenpluk. Ze ontmoeten er Ilias, de neef van Dieter (Raf Jansen), die dinsdag voor het eerst opdook in de reeks. 

De acteurs stellen hun nieuwe personages voor:

De drie personages zijn zowel op als naast de set goede vrienden. "Het voelde heel snel vertrouwd", zegt Bram Spooren (foto hieronder). "Het helpt dat we samen aan dit avontuur begonnen zijn." Volgens Ivana Noa klikte het al tijdens de auditie. "Ik ben zo blij dat we het samen geworden zijn." 

Bram Spooren (Ilias)

Wannes Lacroix (Niels) kent u misschien al als finalist uit "The voice van Vlaanderen" in 2019. “In de serie spelen we een tweeling, maar ook naast de set hebben wij een soort broer-zus-connectie,” zegt hij.    

Volgens Lacroix is het heel leerrijk om tussen de ervaren "Thuis"-acteurs te staan. "Ze zorgen ervoor dat we beter presteren. En tussen het draaien door mag er zeker gelachen worden. Dit is de perfecte eerste job: leren en amuseren in het populairste tv-programma van Vlaanderen." 

Meest gelezen