Foto: Radio 2

Vrachtwagen vat vuur op A12, file richting Antwerpen

Op de A12 in Berendrecht heeft een vrachtwagen met een uitzonderlijk transport vanmorgen vroeg uur vuur gevat. De bestuurder kon zijn vrachtwagen aan de kant zetten en niemand raakte gewond. Het vuur is intussen onder controle maar de vrachtwagen moet nog getakeld worden. Er staat een file. 

Rond 5.30 uur begon de trekker te roken van een vrachtwagen die een zware kraan vervoerde. De bestuurder zette zijn vrachtwagen aan de kant op de pechstrook. Niemand raakte gewond.  

Even was de A12 in de richting van Antwerpen volledig versperd. Al snel werd de linkerrijstrook vrijgemaakt. De trekker raakte zwaar beschadigd, de kraan op de aanhangwagen bleef intact. De precieze oorzaak is nog niet bekend. 

De hinder op de A12 zal nog een tijdje duren. De brand is geblust maar de vrachtwagen moet nog worden getakeld.

Meest gelezen