Foto: Radio 2

Auto over de kop in Turnhout, bestuurder gekneld

Rond 18.45 uur is een zwaar verkeersongeval gebeurd op de Parklaan in Turnhout. Op de ring rond Turnhout botste een auto op een geparkeerd voertuig. De aanrijdende auto ging over de kop en belandde op zijn dak op de rijbaan. De raakte zwaargewond en verkeert in levensgevaar.

De bestuurder van een auto verloor de controle over het stuur en botste op een geparkeerde auto.  De bestuurder zat gekneld en werd door de brandweer bevrijd. Het slachtoffer - een man van 75 - werd ter plaatse gereanimeerd en zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis. 

Op vraag van het parket werd een bloedproef afgenomen van de man. Het zou ook kunnen dat hij onwel was geworden, laat de politie weten.

Door het ongeval was de ring rond Turnhout in de richting van de Noord-Brabantlaan een tijd versperd.

Foto: Radio 2

Meest gelezen