Radio 2

Bestuurder (26) levensgevaarlijk gewond na zwaar ongeval in Oedelem

In de Hoogstraat in Oedelem is vannacht een 26-jarige man uit Aalter levensgevaarlijk gewond geraakt bij een zwaar ongeval. De twintiger botste met zijn wagen tegen een boom en moest door de brandweer bevrijd worden.

De twintiger kwam even na 2.45 uur uit de richting van Maldegem, toen hij de controle over zijn stuur verloor. Hij raakte met zijn wagen van de weg af en botste tegen een boom. De klap was enorm. De totaal verhakkelde auto werd weggeslingerd en kwam pas een honderdtal meter verder tot stilstand. De jonge bestuurder zat gekneld in het wrak en moest door de brandweer bevrijd worden. Het slachtoffer werd volgens de politie in zeer kritieke toestand naar het ziekenhuis overgebracht. 

Omdat er geen getuigen waren van het ongeval, besliste het parket om een verkeersdeskundige aan te stellen. De Hoogstraat werd in beide richtingen afgesloten voor het verkeer in afwachting van het onderzoek.

Meest gelezen