Kevin De Wit

Fietser ontdekt koord dat gevaarlijk over fietspad gespannen is in Hombeek

In Hombeek bij Mechelen heeft een fietser afgelopen zaterdag een koord ontdekt dat gevaarlijk over een fietspad gespannen was. De politie is een onderzoek opgestart en gaat na wie er in de buurt was rond dat tijdstip. Mensen die iets verdachts hebben gezien, mogen dat altijd aan de politie melden.

Zaterdagnacht omstreeks 2 uur kreeg de lokale politie Mechelen-Willebroek een oproep binnen van een fietser. Die had aan de Gijsbeekstraat in Hombeek, bij Mechelen een koord ontdekt dat gevaarlijk over het fietspad gespannen was, op een hoogte van zo'n halve meter. 

"Onze collega's zijn dan ter plekke gegaan voor nazicht en vonden nog restanten van het koord. De fietser, tevens melder had het meeste al weggehaald. We zijn een onderzoek opgestart en zullen nagaan wie er in de nacht van vrijdag op zaterdag in de buurt van de Gijsbeekstraat was", zegt Dirk Van de Sande van de politie Mechelen-Willebroek.

Wie iets verdachts heeft gezien, mag dat ook altijd melden aan de politie.

Meest gelezen