Vaccinatiebusje Thomas More campus Mechelen

Studenten Thomas More Hogeschool kunnen zich laten vaccineren op de campus

Bij de start van het nieuwe academiejaar kunnen studenten van de Thomas More Hogeschool zich laten vaccineren op de campus. Thomas More Hogeschool wil zo alle studenten die zich nog niet hebben laten vaccineren, aanmoedigen om dat alsnog te doen. Studenten kunnen hun prik gaan halen op campus De Vest in Mechelen of campus Geel. Daar staat een vaccinatiebusje.

In Mechelen en Geel kunnen studenten van de Thomas More Hogeschool zich bij de start van het nieuwe academiejaar laten vaccineren op de campus zelf.  De school wil alle studenten die zich nog niet hebben laten vaccineren aanmoedigen om alsnog een prikje te laten zetten. Studenten hoeven daarvoor niet per se in Mechelen of Geel te wonen, ze moeten er enkel maar studeren.

We hopen dat studenten die dat nog niet deden zich nog zullen laten vaccineren: zo kunnen we een nieuwe lockdown vermijden

Elhasbia Zayou, diensthoofd studentenvoorzieningen bij Thomas More Hogeschool

"Studenten die nog twijfelen of die nog niet de kans hebben gehad om zich te laten vaccineren, willen we alsnog de kans geven. Om het ze zo makkelijk mogelijk te maken, gebeurt dat inderdaad op de campus zelf", zegt Elhasbia Zayou, diensthoofd studentenvoorzieningen bij Thomas More Hogeschool. "Het is een open oproep. Het blijft een vrijwillige keuze natuurlijk, maar we hopen toch dat er toch wat studenten zich nog zullen laten vaccineren. Dan kunnen we een nieuwe lockdown vermijden en het hele academiejaar door in code groen blijven doorgaan."

Het vaccinatiebusje stond vandaag op campus De Vest in Mechelen. Ook in Geel kunnen de studenten van Thomas More zich deze week laten vaccineren, maar dan wel in vaccinatiecentrum De Waai. Dat is mogelijk op woensdag 22 september tussen 14.00 uur en 19.00 uur of 13 oktober tussen 14.00 uur en 17.00 uur.

Meest gelezen