radio 2

Twee zwaargewonden bij auto-ongeval in Wommelgem

Bij een verkeersongeval op de Autolei in Wommelgem gisterenvond zijn twee autobestuurders zwaargewond geraakt. Een Porsche reed er over de middenberm en botste frontaal op een tegenligger. Beide autobestuurders werden zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Kort na 22 uur gisterenavond zijn twee auto's op elkaar gebotst op de Autolei in Wommelgem. Een Porsche die van het rond punt in Wommelgem kwam verloor de controle over het stuur, ging over de middenberm en botste frontaal op een tegenligger.

De bestuurders in beide auto's werden met zware verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De twee mannen zijn wel buiten levensgevaar.

Door het ongeval was de Autolei in de richting van Borsbeek lange tijd volledig versperd. In de richting van Wijnegem was 1 rijstrook afgesloten. Het verkeer werd er plaatselijk omgeleid.

Meest gelezen