brandweer Brussel

Werfkraan valt om in Vorst: drie arbeiders licht gewond

Op een werf in Vorst is maandagmorgen een torenkraan omgevallen. De kraan kwam op het wegdek terecht. Op de werf raakten drie arbeiders licht gewond; op straat gelukkig niemand. 

Het incident deed zich maandagmorgen voor op een werf langs de Alsembergsesteenweg in Vorst. Kort voor negen uur viel plots een torenkraan omver. De metalen armen kwamen op het wegdek terecht, het uiteinde van de giek boorde zich in een fietsenstalling. 

brandweer Brussel

Als bij wonder raakte op de openbare weg niemand gewond. Op de werf zelf raakten drie arbeiders licht gewond. Zij kregen ter plaatse de eerste zorgen toegediend door een MUG-team en werden daarna naar het ziekenhuis overgebracht. Het ging om een lichte torenkraan, zonder bestuurderscabine. Hoe het ongeval is kunnen gebeuren, is nog niet duidelijk. Dat wordt door een expert onderzocht. De brandweer van Brussel is ter plaatse om alles op te ruimen. 

brandweer Brussel

Meest gelezen