Student Dali uit Sint-Niklaas

Familie van zwaargewonde student Dali doet oproep naar getuigen

De oom van de zwaargewonde student Dali Van Buynder  roept getuigen op om te vertellen of ze hebben gezien wat er is gebeurd. Dali, een student afkomstig van Sint-Niklaas, verliet vrijdagnacht een café in de Gentse Overpoortstraat. Pas 's anderendaags, 13 uur later, vond een voorbijganger hem op straat met een zware hoofdwonde. De familie tast in het duister over wat gebeurd is.

De oom van Dali spreekt in naam van de ongeruste familie. De student is er heel erg aan toe en de politie kon hem nog niet verhoren. De jongen ligt met een zware hoofdwonde in het ziekenhuis. "We tasten in het duister over wat er gebeurd is", zegt de oom. Daarom vraagt de familie aan iedereen die iets gezien of gehoord heeft om zich te melden.

We willen graag getuigen verzamelen, iedereen die iets gezien of gehoord heeft, elke tip is goud waard op dit moment.
Oom van Dali

Rond 4.30 uur 's nachts verliet de jongen een café, maar hij is nooit thuisgekomen. Pas 13 uur later, zaterdagavond rond 17.30 uur, vond een voorbijganger hem op straat met een zware hoofdwonde. Het blijft erg onduidelijk wat er zich heeft afgespeeld en hoe het komt dat de student pas na zo lange tijd gevonden werd. Het parket van Oost-Vlaanderen is een onderzoek gestart. De studentenvereniging Politeia, van de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen, deed ook al een oproep naar getuigen. 

Meest gelezen