Loods ingestort in de Antwerpse haven: "Heftruck reed tegen steunpilaar"

Aan de Rostockweg in de Antwerpse haven is vanmorgen een loods ingestort. Rond 7 uur reed een zware heftruck tegen een pilaar waardoor het gebouw instortte. Niemand raakte gewond. 

In de haven van Antwerpen is een loods ingestort van het logistiek bedrijf Commodity Centre. Niemand raakte gewond. Rond 7u reed een werknemer met een zware heftruck tegen een pilaar die het gebouw ondersteunde. De pilaar stortte in waardoor ook het dak en een deel van de gevel het begaven. 

"De schade is groot er ligt 1.600 m² in puin. De bestuurder en enkele van zijn collega's konden zich gelukkig in veiligheid brengen. De heftruckchauffeur was in shock", vertelt brandweerkapitein Robrecht Vanhagendoren aan Radio 2 Antwerpen. Op dit moment controleert de stadsingenieur de veiligheid en de stabiliteit van de site.

Meest gelezen