Radio 2

Politiewagen crasht in Turnhout na aanrijding met vrachtwagen en fietser

Op de Ring van Turnhout is een politiewagen deze voormiddag gecrasht na een aanrijding met een vrachtwagen. De politiewagen stak met loeiende alarmsirene de Ring over ter hoogte van Decathlon, toen een vrachtwagen uit de andere richting er tegen botste. De politiewagen werd daardoor gekatapulteerd tegen een fietser. Twee mensen werden naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 11 uur stak het politievoertuig het kruispunt van de R13 met de Steenweg in Turnhout over, ter hoogte van Decathlon. De wagen reed met de alarmsirene en zwaailichten aan en was op weg naar een brand. Uit de andere richting kwam een vrachtwagen die tegen de politiewagen botste. Door de klap werd de politiewagen weggeslingerd richting het fietspad, tegen een fietser. 

De fietser is naar het ziekenhuis gebracht maar zou niet zwaargewond zijn. Ook de politieman die in de wagen zat, is naar het ziekenhuis gebracht. De vrachtwagenchauffeur bleef ongedeerd maar verkeert in shock. 

Meest gelezen