Student die zaterdagavond op straat werd gevonden in Gent, is niet langer in levensgevaar

De 20-jarige student die zaterdagavond op straat werd gevonden in Gent, is niet langer in levensgevaar. Dat laat het parket van Oost-Vlaanderen weten. Politie en parket onderzoeken nu wat er gebeurd is. Voorlopig kon de jongen nog niet verhoord worden.

De vice-praeses van de studentenclub van de Faculteit Politieke en Sociale Wetenschappen in Gent werd zaterdagavond zwaargewond op straat gevonden. Rond half vijf werd hij voor het laatst gezien, pas 13 uur later werd hij gevonden met zware verwondingen.

Zowel de studentenvereniging Politeia als de familie van de student deden al een oproep aan mogelijke getuigen om zich te melden. "Iemand die hem gezien heeft of iets gehoord heeft, elke tip is goud waard op dit ogenblik. We tasten nog in het duister. Elke tip is van goudwaarde. We hopen op goed nieuws, dat is het belangrijkste op dit moment", aldus een oom van de student. 

Meest gelezen