Videospeler inladen...

KLAAR voor het nieuwe schooljaar, met meer actualiteit

KLAAR, het duidingsmagazine van VRT NWS voor leerlingen van het secundair onderwijs zit vanaf dit schooljaar in een nieuw kleedje.

Om leerlingen nog meer te betrekken bij de actualiteit en om het nieuws tot in hun leefwereld te brengen, biedt KLAAR vanaf nu wekelijks een selectie helder materiaal van VRT NWS rond één of meerdere topics die de actualiteit beheersen. Een KLAAR-pakket bevat bijvoorbeeld een duidende video, een interview met een expert, een infofiche van nws.nws.nws, maar even goed een fragment uit een podcast. Kortom, alles wat bruikbaar is om in de klas te werken rond nieuws en de discussie op gang te brengen. De bijhorende Uitgeklaard-collecties op Het Archief voor Onderwijs brengen bovendien alles samen in een klant-en-klare les.  

KLAAR: vanaf 6 oktober elke schoolweek op Het Archief voor Onderwijs en vrtnws.be, en via Smartschool.

Meest gelezen