foto: Belga

Opgepakte 14-jarige ontsnapt langs raam uit Mechels politiekantoor

In Mechelen is woensdag een verdachte van 14 jaar kunnen ontsnappen uit het politiekantoor. De jongen is door een raam geklauterd en kon zo wegvluchten. Dat schrijft Gazet van Antwerpen en heeft de politie aan de redactie van Radio 2 Antwerpen bevestigd.

De verdachte is een minderjarige uit Brussel, hij werd samen met een meerderjarige kompaan opgepakt na een melding van diefstal in de Stationsstraat in Mechelen.

"Tijdens de administratieve afhandeling is hij via het raam op de binnenplaats van ons commissariaat terechtgekomen. Van daaruit heeft hij de site kunnen verlaten", vertelt Dirk Van de Sande van de lokale politie Mechelen-Willebroek. "De betrokkene is geïdentificeerd - we kennen hem - en is geseind voor opsporing. Uiteraard wordt het onderzoek verdergezet. "

De politie gaat grondig onderzoeken hoe dit is kunnen gebeuren en er komen ook maatregelen om dit in de toekomst te vermijden.

Meest gelezen