Nicolas Maeterlinck

Laatste kans op volledige vaccinatie in vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol

Inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie die nog niet of niet volledig gevaccineerd zijn, hebben nog een allerlaatste kans om alsnog twee Pfizer-vaccins te krijgen in het vaccinatiecentrum van eerstelijnszone Baldemore. "Bel ons vóór zaterdag 25 september", is de boodschap.

Inwoners van Balen, Dessel, Mol en Retie die nog niet gevaccineerd zijn, moeten op zaterdag 25 september de eerste prik krijgen om het volledige schema te doorlopen, met een tweede prik op zaterdag 16 oktober.

Inwoners die al een eerste prik Pfizer hebben gehad maar nog geen tweede, kunnen hiervoor een afspraak maken voor 25 september, 6 oktober of 16 oktober. Deze drie data zijn de allerlaatste prikmomenten in het huidige vaccinatiecentrum De Zwaan in Mol. Wat de toekomst nadien brengt, is nog onduidelijk. "We hopen hierover zo snel mogelijk verdere informatie te ontvangen van de Vlaamse overheid", klinkt het.

Ons callcenter krijgt nog dagelijks telefoons van inwoners die alsnog gevaccineerd willen worden

Sarah Verherstraeten, voorzitter van eerstelijnszone Baldemore

Het callcenter van het vaccinatiecentrum ontvangt nog dagelijks telefoons van inwoners die alsnog gevaccineerd willen worden. "Afgelopen maandag kregen wij nog 405 oproepen van inwoners die zich willen laten vaccineren", zegt Sarah Verherstraeten, voorzitter van eerstelijnszone Baldemore. 

Het vaccinatiecentrum kan enkel nog Pfizer-vaccinaties toedienen. Voor inwoners die een eerste prik AstraZeneca gekregen hebben, is er op dit moment nog geen tweede prikmoment gepland.

Meest gelezen