Copyright 2018 The Associated Press. All rights reserved.

Popidool Ed Sheeran steunt eindejaarsactie De Warmste Week met intiem optreden op de VRT 

De eerste actie voor De Warmste Week is bekend. En het is er eentje van formaat. Niemand minder dan Ed Sheeran komt op maandag 4 oktober naar België voor De Warmste Week. Hij speelt een intiem optreden op de VRT omdat hij zich helemaal achter het thema "Kunnen zijn wie je bent" schaart.

Gewoon kunnen zijn wie je bent, is een onderwerp dat ook Ed Sheeran nauw aan het hart ligt en waarvoor hij opkomt in interviews en songteksten. Daarom wil de wereldster in actie komen voor De Warmste Week. 

Hij nodigt 150 fans uit voor een showcase op de VRT. Hij speelt er muziek uit zijn nieuwste album én gaat in gesprek met het publiek over het thema, dat vragen kan stellen.

Hoe maak je kans om erbij te zijn?

Luister naar MNM en Studio Brussel van maandag 27 september tot en met vrijdag 1 oktober, en hou de sociale kanalen van Eén in de gaten. Je ontdekt er hoe je tickets kan winnen en tegelijk het DWW Fonds kan steunen. 

"Just be yourself because there's no one in the world better at it than you."
Ed Sheeran

Of je kan meedoen aan de #equalschallenge op TikTok. De origineelste TikTokkers op zijn nieuwste single "Shivers" maken immers ook kans om erbij te zijn. 

De Warmste Week doet dit jaar opnieuw een beroep op heel Vlaanderen om geld in te zamelen. Dat geld komt terecht in het DWW Fonds, dat eind dit jaar een selectie maakt uit de meest impactvolle projecten rond het thema. Het fonds steunt projecten die gelijke kansen bevorderen, die sensibiliseren rond tolerantie, die drempels wegnemen of vleugels geven aan mensen. 

De Warmste Week zelf vindt dit jaar plaats van zaterdag 18 tot en met vrijdag 24 december in Mechelen met DWW Fest: een groot stadsfestival met DWW Radio (Studio Brussel en MNM maken een week lang samen live radio), muziekoptredens, workshops, voorstellingen en nog veel meer. 

De showcase van Ed Sheeran voor De Warmste Week zal later dit najaar uitgezonden worden op Eén.

Meest gelezen