Sven Michiels - Photography

Antwerpse ziekenhuizen trakteren zorgpersoneel met gratis optreden Night of the Proms

De Vlaamse regering, Ziekenhuis netwerk Antwerpen en de GZA ziekenhuizen trakteren binnenkort het zorgpersoneel op een ticketje voor de Night of the Proms. Dat doen ze om hen te bedanken voor hun inzet tijdens de coronapandemie. De speciale dankeditie wordt georganiseerd op vrijdag 19 en zaterdag 20 november in het Sportpaleis in Antwerpen.

Elke zorgverlener die meegeholpen heeft tijdens de coronapandemie is welkom op het evenement. Dat is niet enkel het personeel uit de ziekenhuizen. "Ook de vrijwilligers in de vaccinatiecentra, studenten verpleegkunde die meegeholpen hebben, huisartsen, mensen die in de thuiszorg werken zijn allemaal welkom om mee te komen genieten", vertelt Antwerps schepen Els van Doesburg.

Deze speciale editie van de Night of the Proms kleurt ook bijna volledig Belgisch. Naast vaste gast John Miles zullen ook onder andere Stan van Samang, Mama's Jasje, Axelle Red en Sandra Kim van de partij zijn.

ZNA en GZA bestellen zelf tickets voor hun personeel, maar iedereen kan ook een ticket van een zorgverlener betalen of symbolisch een drankje trakteren via de website www.dankeditievoordezorg.be

Meest gelezen