Radio 2

Uitslaande brand boven café in Willebroek: brug over kanaal tijdelijk afgesloten

In Willebroek is vanmorgen een uitslaande brand ontstaan in een appartement aan de Dokter Persoonslaan, boven een café. Er was veel rookontwikkeling en de schade is groot. Het pand ligt vlakbij de brug over het kanaal in Willebroek, die tijdens de interventie van de brandweer anderhalf uur lang was afgesloten. Ook de straat was even afgesloten. 

Rond 8.30 uur is er een brand ontstaan in een appartement in Willebroek. De brand woedde in de slaapkamer van het appartement op de eerste verdieping, boven een café. Het ging om een uitslaande brand met veel rookontwikkeling. Hoewel de brand binnen de 10 minuten onder controle was, is er toch veel schade aan het appartement waardoor de woning nu onbewoonbaar is. Het café onder het appartement liep beperkte schade op. 

De straat aan het appartement was anderhalf uur lang afgesloten tijdens de interventie van de brandweer. Die straat ligt aan de brug over het kanaal van Willebroek, die ook een tijd afgesloten was. 

De bewoners konden op tijd buiten geraken en niemand geraakte gewond. Er moest wel één persoon verzorgd worden voor rookinhalatie. 

Meest gelezen