2019 Invision

"Grote vraag naar tickets Ed Sheeran": extra concert in Koning Boudewijnstadion aangekondigd

De Britse popster Ed Sheeran zal op zaterdag 23 juli een extra concert geven in het Koning Boudewijnstadion. De vraag naar tickets voor het eerste concert - een dag eerder - bleef volgens de organisator "onverminderd groot" en dus komt er een tweede concert. 

De ticketverkoop voor het concert van vrijdag 22 juli ging om 11 uur van start. Dat ging gepaard met technische problemen bij Ticketmaster, maar ook nadien bleef de vraag naar tickets "onverminderd groot", klinkt het bij organisator FKP Scorpio. Daarom dus de extra show, waarvoor de tickets eveneens te koop zijn bij Ticketmaster en Eventim. 

De nieuwe tour van Ed Sheeran - de "+ - = ÷ x Tour" ("The Mathematics Tour") - gaat in april 2022 van start, met eerst concerten in het VK, Ierland, Centraal-Europa en Scandinavië. Ed Sheeran zal tijdens de tour nieuwe tracks brengen van zijn volgende album "=" ("Equals"), dat uitkomt op 29 oktober. 

De ticketprijzen voor de concerten in het Koning Boudewijnstadion liggen tussen 72,4 euro en 101 euro, inclusief servicekosten. Om illegale doorverkoop aan woekerprijzen tegen te gaan, kan je enkel een digitaal ticket kopen dat gelinkt is aan je gsm-nummer. Met een papieren ticket kom je er dus niet meer in, en een ticket cadeau geven kan ook niet meer. Je zal ook samen moeten binnengaan met de mensen voor wie je een kaartje kocht.

Hoe bestel je tickets voor Ed Sheeran? Concertorganisator Jan Digneffe legde het vorige week stap voor stap uit in "Laat":

Videospeler inladen...

Gisteren raakte bekend dat Ed Sheeran op maandag 4 oktober ook al eens naar België komt, voor een intiem optreden op de VRT ten voordele van De Warmste Week. Vanaf volgende week maken luisteraars van MNM en Studio Brussel kans op tickets. 

Meest gelezen