Antwerpse politie pakt twee mannen op die proberen in te breken... in politiewagen 

In de nacht van zaterdag op zondag ontving de politie een oproep uit de Welvaartstraat. Een getuige had twee mannen opgemerkt die aan klinken van geparkeerde wagens voelden. De twee probeerden ook in te breken in een anonieme politiewagen, maar werden verrast door drie inspecteurs.

Een anonieme patrouille van het snelleresponsteam kwam ter plaatse en zag hoe de twee mannen elk aan een kant van de weg de wagens aftastten. Eén van de twee mannen voelde aan de klink van het politievoertuig en trok de deur open. Hij werd begroet door drie inspecteurs van het snelleresponsteam, die hem meteen overmeesterden en arresteerden. 

Ook zijn kompaan werd ondanks zijn bezwaren mee opgepakt en overgebracht naar het politiekantoor. Een van beide had een schroevendraaier op zak en er werd ook een gps-toestel gevonden. 

Meest gelezen