Foto: Radio 2

Motorrijder sterft bij ongeval in Herentals

Aan de Doornestraat in Herentals is zondagnamiddag een motorrijder om het leven gekomen.  De 51-jarige man uit Westerlo maakte samen met zijn zoon een ritje met de motor. In een flauwe bocht ging de vader met zijn motor van de weg en botste tegen een duiker in een gracht naast de rijbaan.

De man werd ter plaatse gereanimeerd, maar hulp kon niet meer baten.  De motorrijder overleed ter plaatse.  Zijn zoon, die het slachtoffer met een andere motor vergezelde, bleef ongedeerd maar was zwaar onder de indruk.  De dienst slachtofferzorg van de politiezone Neteland ontfermde zich over hem. 

Waarom de motorrijder plots van de weg ging, is nog niet duidelijk.  Maar omdat er geen andere voertuigen bij het ongeval betrokken zijn, besliste het parket van Antwerpen om geen verkeersdeskundige ter plaatse te sturen.

Meest gelezen