Radio 2

Motorrijder (17) levensgevaarlijk gewond na botsing met vrachtwagen in Poperinge

In Poperinge is een 17-jarige motorrijder levensgevaarlijk gewond geraakt na een botsing met een vrachtwagen. De 17-jarige jongen werd in kritieke toestand afgevoerd naar het ziekenhuis. De precieze oorzaak van het ongeval is nog niet gekend. 

Rond 18 uur botsten een motorrijder en een vrachtwagen tegen elkaar op het kruispunt van de Zuidlaan en de Jagerstraat, waarna de 17-jarige motorrijder zwaar ten val kwam. Hij werd met levensbedreigende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Hoe het ongeval exact kon gebeuren, is nog niet duidelijk. Een deskundige van het parket kwam ter plaatse om de precieze oorzaak te onderzoeken. Door het ongeval is de Zuidlaan tussen de Deken de Bolaan en de Bellestraat tijdelijk afgesloten voor het verkeer. 

Meest gelezen