Archieffoto ter illustratie

Radio 2 Antwerpen te horen tijdens uitvaart in Kalmthout: "Papa was een grote fan van Radio 2"

Tijdens de begrafenisplechtigheid van Erik Van Tillo uit Kalmthout was ook een stukje van de middaguitzending van Radio 2 Antwerpen te horen. Dat gebeurde op uitdrukkelijke vraag van de familie omdat hun echtgenoot en vader al jaren fan was van Radio 2. 

Erik Van Tillo overleed plots op zaterdag 18 september. Hij werd 58. "Papa luisterde al jaar en dag naar Radio 2 in de auto en op het werk", vertelt Eriks zoon Dimitri. "De muziek was altijd aangenaam en rustig en daar kon hij de hele dag naar luisteren zonder gek te worden.  Telkens we met onze papa meereden, wilde hij ons een plezier doen en zette hij een andere zender op. Maar met Radio 2 kwam hij helemaal tot rust. Eén van zijn favoriete programma's was De Madammen."

"Voor de uitvaart werd ons gevraagd welke muziek we zouden willen afspelen bij het binnenkomen", gaat Dimitri verder. "We hebben gekozen om Radio 2 op te zetten. Papa zal dus voor een allerlaatste keer zijn favoriete radiozender horen." 

We wensen de familie en vrienden van Erik Van Tillo veel sterkte toe. 

Meest gelezen