BEKIJK - Film "W817: 8eraf!" komt eindelijk in de zalen: Hier zijn de eerste beelden

Vanaf 8 december komt de langverwachte film van de jongerenreeks "W817" in de bioscoop: "W817: 8eraf!". Door de coronacrisis is de première enkele keren uitgesteld, maar nu is het zover. Bekijk hierboven alvast de eerste beelden van de film.

De komische jongerenreeks "W817" liep van 1999 tot 2003 op de VRT-jongerenzender Ketnet en wordt tot op vandaag nog altijd herhaald. Verschillende generaties groeiden op met de immens populaire reeks over een groep jongeren in een studentenhuis.

De film kwam er na een bijzondere oproep. Vorig jaar lanceerden de acteurs de oproep dat de film alleen gemaakt zou worden als 50.000 fans op voorhand een ticket kochten. Dat gebeurde op minder dan een maand tijd.

Op 26 november is het eindelijk zover, dan gaat de film in première voor de "W817"-fans die al een ticket kochten. En vanaf 8 december kunnen ook al de anderen de film zien in de bioscoop.

Bekijk hier de eerste beelden van de film. Ons jongerenjournaal "Karrewiet" sprokkelde ook reacties bij enkele hoofdrolspelers.

Videospeler inladen...

Meest gelezen