Foto: Radio 2

Bestelwagen in lichterlaaie in Kontich, geen gewonden

Vanmiddag heeft een bestelwagen vuur gevat op de Expresweg N171 in Kontich. De bestuurder merkte rookontwikkeling op in zijn cabine en parkeerde zijn voertuig op de pechstrook. Toen hij de motorkap opende laaide het vuur op. Bij aankomst van de brandweer stond de hele bestelwagen in lichterlaaie. Gelukkig raakte niemand gewond. 

De bestuurder van de bestelwagen probeerde nog de Park and Ride parking 200 meter verderop te bereiken, maar dat lukte niet meer. Op de pechstrook opende de bestuurder de motorkap en laaide het vuur op. Vrachtwagenbestuurders kwamen de man te hulp en konden nog een pallet bestemd voor een levering uit de laadruimte halen.

De brandweer van Kontich en Edegem kwam ter plaatste en had de brand snel onder controle. Voor de bluswerken was de Expresweg van Kontich naar Edegem versperd. Ondertussen is één rijstrook vrijgemaakt. 

Foto: Radio 2
Foto: Radio 2

Meest gelezen