Marnik Aerts

17-jarige overleden na steekpartij in Hemiksem, politie heeft verdachte opgepakt

In Hemiksem, in de provincie Antwerpen, is gisteravond een 17-jarige jongeman om het leven gekomen bij een steekpartij. De politie heeft kort na de feiten een 18-jarige verdachte kunnen oppakken, zijn motief is nog onduidelijk.

De steekpartij heeft zich iets voor 21 uur voorgedaan aan het station van Hemiksem. "Om een nog onbekende reden is er een schermutseling ontstaan tussen twee jongemannen", zegt Lieselotte Claessens van het parket. "Die schermutseling is uit de hand gelopen waarbij op een gegeven moment een van de twee met een mes heeft uitgehaald. Het slachtoffer heeft daarbij een steekwonde opgelopen en is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden." 

Dat slachtoffer is een jongeman van 17 uit Hemiksem, de verdachte is een 18-jarige jongeman, eveneens uit Hemiksem. Zijn motief is nog onduidelijk. Het parket heeft een onderzoeksrechter gevorderd voor moord.

Meest gelezen