Baby van 5 maanden omgekomen bij zwaar verkeersongeval in Genk

In Genk is gisteren een baby van 5 maanden om het leven gekomen bij een verkeersongeval. De moeder, een vrouw van 30 uit Zutendaal, en een tweede kindje raakten zwaargewond. De politie is nog op zoek naar getuigen. 

De baby zat samen met zijn moeder en een ander kindje in een auto die betrokken raakte in een botsing met een bestelwagen. De vrouw van 30 en haar twee kinderen raakten zwaargewond. De baby overleed later in het ziekenhuis. 

Het ongeval gebeurde gisterennamiddag rond half vijf op het kruispunt van de Westerring met de oprit van de E314, ter hoogte van de verkeerslichten. De politie van de zone Carma is op zoek naar getuigen van het ongeval. 

Volgens het parket hebben zich al heel wat getuigen gemeld, die worden vandaag nog verhoord. Een verkeersdeskundige heeft intussen ook gegevens opgevraagd over de verkeerslichten waar het ongeval gebeurde. 

 

Meest gelezen