Stakingen Logistics Nijvel en Supertransport voorbij: goed nieuws voor leveringen bij Carrefour

De stakingen bij Logistics Nijvel, een onderaannemer van supermarktketen Carrefour, en bij transportfirma SuperTransport zijn voorbij. De rekken bij Carrefour zouden zo snel opnieuw aangevuld kunnen worden.

Met de staking protesteerde het personeel tegen de sluiting van het distributiecentrum in Nijvel. 549 werknemers dreigen daarbij hun job te verliezen. Ook de werknemers van transportfirma SuperTransport, een dochterbedrijf van Jost Group, voerden actie tegen de sluiting van de vestiging in Nijvel. SuperTransport brengt de producten van de magazijnen naar de winkels. Daardoor had Carrefour in het hele land te kampen met bevoorradingsproblemen en lege rekken in de winkels.

Maar nu heeft het personeel van Logistics Nijvel op een personeelsvergadering beslist om het werk te hervatten. Dat betekent dat het magazijn morgen heropent. Ook bij Supertransport is zonet op een personeelsvergadering beslist dat ze morgen weer aan het werk gaan.

Meest gelezen