POM trekt voortaan zelf naar Lommel, voor contact met bedrijfsleiders

De ontwikkelingsmaatschappij POM trekt voortaan enkele dagen per week de boer op, om de banden met de Limburgse ondernemers aan te halen. Een eerste antenne van de POM is vandaag voorgsteld in Lommel, in het bedrijvencentrum Noordlink. Later volgen er nog antennes in de verschillende incubatoren in Limburg.

"Voor de werking van POM Limburg is het essentieel om een nauwe band te hebben met het economische werkveld", vertelt gedeputeerde van Economie Tom Vandeput (CD&V). Met de POM-antennes willen we die connectie versterken. Zij zijn onze voelsprieten op het terrein. Een effectieve aanwezigheid dichtbij de bedrijven is dus noodzakelijk.” Medewerkers van de POM zullen nu 2 keer per maand in Lommel paraat staan voor de ondernemers. In oktober worden gelijkaardige antennes uitgebouwd op de 7 incubatoren in Limburg.

Burgemeester van Lommel Bob Nijs (CD&V) hoopt om met de steun van de POM een mooi parcours voor Lommelse bedrijven te kunnen uitstippelen. "Noord-Limburg is bezig aan een heuse groeispurt. Kleine en grote ondernemingen hebben duidelijk de weg naar onze regio gevonden. We hebben de ambitie om de nieuwe en bestaande bedrijven zo goed mogelijk te faciliteren. Met de steun van POM Limburg en hun fysieke aanwezigheid op het werkveld ben ik ervan overtuigd dat we hier ook de komende jaren een prachtig parcours kunnen neerzetten."

Meest gelezen