Radio 2

Trein volledig ontruimd na vechtpartij tussen reizigers in Sint-Niklaas

Door een vechtpartij gisterenavond tussen twee minderjarigen werden alle reizigers op de trein tussen Dendermonde en Antwerpen verplicht om uit te stappen. Dat moesten ze doen in het station van Nieuwkerken, bij Sint-Niklaas. Een van de jongeren die betrokken was bij de vechtpartij, werd later lichtgewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Aan het station van Nieuwkerken, bij Sint-Niklaas, moest gisteren iedereen uit de trein na een vechtpartij op de trein. Op de trein tussen Dendermonde en Antwerpen hadden twee minderjarigen ruzie met elkaar. Toen de ruzie uit de hand dreigde te lopen besloot de treinbegeleider om de trein te stoppen. 

Een van de jongeren werd met lichte verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. De andere minderjarige is weggevlucht. Na twintig minuten kon de trein verder rijden. Door die vertraging reed de trein niet meer tot in Antwerpen, maar tot in Berchem. Twee andere treinen werden afgeschaft. De politie en de spoorwegpolitie voeren een onderzoek.

Radio 2

Meest gelezen