Club 54

Discotheek Club 54 in Beernem kan net op tijd terug open na grote verbouwingswerken

Na ongeveer anderhalf jaar verplichte sluiting kan de discotheek Club 54 in Oedelem bij Beernem terug opengaan. Uitbater Kurt Saey is er na grote verbouwingswerken helemaal klaar voor.  

Ook Club 54 in Oedelem mag net als andere discotheken na anderhalf jaar haar deuren terug openen. Ze hebben daar alvast niet stilgezeten. Tijdens de lockdown begonnen ze met werken die de brandweer hen had aangeraden om alles veiliger te maken. Uiteindelijk werden die werken veel grootser. Uitbater Kurt Saey: "We zijn begonnen met een branddetectiesysteem en brandwerende platen te installeren en dan hebben we van de gelegenheid gebruik gemaakt om verder te doen. Het is uiteindelijk wat uit de hand gelopen, we hebben eigenlijk een volledig vernieuwde discotheek". 

"Gisteren heeft het personeel bij de samenkomst voor het eerst de vernieuwingen gezien. We hebben zo goed als alles zelf gedaan. We zijn doodmoe, maar halen veel kracht uit de heropening deze avond", vertelt uitbater Saey aan Jens Lemant in Start Je Dag Radio 2 West-Vlaanderen: 

Geen extra attractie, want voldoende knaldrang

Vanavond staan er geen extra attracties of gelegenheden gepland in Club 54. "We gaan er gewoon een goed feestje van maken zoals in de oude tijden. We denken dat het sowieso vol zal zitten, omdat mensen er al zo lang naar verlangen. Dan hebben we die extra attracties nog niet nodig. We moeten natuurlijk wel vragen dat de feestvierders een Covid Safe Ticket hebben.  Vanavond wordt het één en al genieten", lacht uitbater Kurt. 

Club 54

Meest gelezen