Student die zwaargewond op straat is gevonden in Gent, is waarschijnlijk ongelukkig gevallen

De Gentse student die twee weken geleden zwaargewond teruggevonden werd op straat, is waarschijnlijk ongelukkig gevallen. Bij het ongeluk zouden geen andere personen betrokken zijn. Dat blijkt uit het eerste onderzoek van de politie en de wetsarts. 

De 20-jarige student werd twee weken geleden zwaargewond op straat gevonden in Gent. Hij was vrijdagnacht rond half 5 voor het laatst gezien, pas zaterdag werd hij teruggevonden. Wat er met de jongen gebeurd was, was niet duidelijk. 

Het parket van Oost-Vlaanderen startte een onderzoek om te achterhalen wat er die nacht precies gebeurd was. Volgens de eerste vaststellingen van de politie en de wetsarts is de jongen waarschijnlijk ongelukkig ten val gekomen in een studentenpand. Volgens het parket wijst niets erop dat er andere personen bij het ongeval betrokken waren. Er waren die nacht ook rellen aan de Overpoort, maar ook daar zou er geen verband zijn. 

De student ligt nog altijd in het ziekenhuis, maar verkeert niet langer in levensgevaar. 

Videospeler inladen...

Meest gelezen