Na virtuele editie kunnen Ketnetters Gala van de Gouden K's weer live bijwonen volgend jaar

Het Gala van de Gouden K's zal volgend jaar opnieuw in het Sportpaleis plaatsvinden voor een volle zaal. Dat heeft Ketnet bekendgemaakt. De vorige editie ging door de coronapandemie virtueel door, maar volgend jaar zal de show weer live plaatsvinden met duizenden Ketnetters in het publiek.

Het Gala van de Gouden K's is al aan zijn negende editie toe. Tijdens de awardshow komen Ketnetters te weten wie of wat in 2021 in media, showbizz of sport het populairste was bij de Vlaamse kinderen. Wie wordt artiest of TikTok-ster van het jaar? En wat was het beste Ketnetprogramma en het beste liedje van het jaar?

De prijsuitrijking begon ooit als een kleine show in de Ketnet-studio. De voorbije jaren groeide die uit tot de grootste awardshow van het land met telkens een uitverkocht Sportpaleis vol enthousiaste Ketnetters en hun (groot)ouders. 

Vorig jaar gooide Ketnet het noodgedwongen over een andere boeg. Door de coronacrisis konden geen grote evenementen met veel publiek plaatsvinden. De zender zorgde toen voor een primeur door een interactieve show te organiseren met XR-technologie. De ketnetwrappers en genodigden bevonden zich in een virtuele wereld van 3D-beelden. Nu zullen ze opnieuw live in interactie kunnen gaan met het publiek. 

De show zal plaatsvinden op 29 januari 2022 in het Sportpaleis in Antwerpen. Meer informatie via Ketnetvoorouders.be.

Meest gelezen