Auto belandt tegen een gevel in Gent na verschillende botsingen

In Drongen is zondagochtend een wagen na een resem botsingen tegen de gevel van een dierenartspraktijk ingereden. De bestuurder kwam er zonder kleerscheuren vanaf, maar de schade aan de woning is aanzienlijk. 

In Drongen raakte de gevel van een dierenartspartijk zwaar beschadigd nadat een auto er tegenaan botste. Dat gebeurde zondagochtend rond 8.00 uur langs de Deinsesteenweg. Een 37-jarige man uit Gent reed er richting E40 toen hij - allicht door het gladde wegdek - de controle over zijn stuur verloor. De wagen bolde tegen een paaltje en week af naar de middenberm. Daar raakte de auto ook een boom, waarna hij uiteindelijk tegen de gevel van een woning langs de overkant van de rijbaan inreed. De wagen beschadigde hierbij ook een tweede huis op het domein en de afsluiting van het tuintje.

Geen gewonden

Als bij wonder kwam de bestuurder er zonder kleerscheuren vanaf. Hij werd uit voorzorg wel naar het ziekenhuis overgebracht voor een controle. Hij was niet onder invloed van alcohol en testte ook negatief op een drugstest. 

Meest gelezen