Peter Malaise

Jolien D'Hoore hangt fiets aan de haak op verrassingsfeest: "Ik ben naar hier gelokt met een smoes" 

Ex-wielrenster Jolien D'Hoore is deze namiddag uitgewuifd door haar trainingsvrienden op een verrassingsfeest in het Centrum Ronde van Vlaanderen in Oudenaarde. 

Jolien D'Hoore traint al jaren samen met enkel andere wielrensters: de Oost-Vlaamse Sterren. Zij wilden D'Hoore in de bloemetjes zetten nu ze gisteren een punt zette achter haar carrière als profrenster. Ze deden dat met een verrassingsfeest in het Centrum Ronde van Vlaanderen waar D'Hoore met een smoes naartoe werd gelokt. 

Dankzij het wielrennen heb ik vrienden voor het leven gemaakt, dit pakt mij enorm 

Jolien D'Hoore

D'Hoore was onder de indruk van de verrassing. Ze wist van niets, haar moeder zat mee in het complot. "Ze hadden me wijs gemaakt dat ik iets ging eten bij mijn ouders." De vrienden van D'Hoore hadden een haak voorzien waar D'Hoore haar fiets kon aanhangen en er was ook een filmpje met heel wat reacties van collega's. 'Dit pakt me echt, ik heb door het wielrennen echt vrienden voor het leven gemaakt." 

kasto80

Meest gelezen