Schoolkinderen treffen lichaam aan in de Zenne

In het centrum van Halle is vanmorgen een lichaam aangetroffen in de Zenne. Om wie het gaat is nog niet bekend. Het is ook niet duidelijk of het om een verdacht overlijden gaat. 

Vanmorgen hebben schoolkinderen in het centrum van Halle een lichaam gevonden. Het bevond zich in de Zenne tussen de parking langs de Leide en de Williamekaai. De hulpdiensten waren snel ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten. Het slachtoffer was vermoedelijk al een tijdje overleden. Het parket Halle-Vilvoorde heeft een wetsdokter ter plaatse gestuurd om de omstandigheden van het overlijden te onderzoeken. Ook de identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Op het eerste gezicht zijn er geen sporen van geweld aangetroffen. Morgen wordt nog wel een autopsie op het lichaam uitgevoerd. 

Meest gelezen