Inbrekers stelen eerst materiaal en doen zich dan te goed aan worstjes en cola: "Zelfs de chocopot werd uitgelikt" 

In Meise is gisteren ingebroken in een huis dat gerenoveerd wordt. De dieven namen niet alleen werfmateriaal en een bromfiets mee, ze aten ook van alles dat ze in de kelder vonden. 

Aan de Van Doorslaerlaan in Meise is gisteren op klaarlichte dag ingebroken in een huis dat gerenoveerd wordt. Uit een vrijstaande garage namen de dieven onder meer een bromfiets, een crossfiets en ook werfmateriaal mee. Daarna trokken ze naar de kelder van de woning waar drank en eten staat. "De inbrekers dronken colaflessen leeg en aten de Zwan worstjes op", vertelt de vader van de eigenaar. "Zelfs de chocopot werd uitgelikt."

Tijdens de inbraak verwondde een van de dieven zich toen hij een venster stuksloeg. Daardoor bleven er bloedsporen achter op enkele glasscherven. En die sporen worden nu verder onderzocht door de politie. De vader van het slachtoffer schat de buit op 10.000 euro. Hieronder zie je wat de inbrekers meenamen.

Meest gelezen