Twee uur geen trams tussen Berchem en Boechout: autobestuurder reed tegen paal bovenleiding

Het tramverkeer tussen Berchem en Boechout heeft vanmorgen twee uur lang stilgelegen. Op de Grotesteenweg in Berchem was een auto tegen een paal van de bovenleiding terecht gekomen. De bestuurder van de auto is naar het ziekenhuis gebracht, maar is niet in levensgevaar. 

Even voor 6 uur verloor een man (39) de controle over het stuur van zijn auto op de Grotesteenweg in Berchem, ter hoogte van de Fruithoflaan. Hij kwam tegen een paal terecht van de bovenleidingen van de trams. De autobestuurder is naar het ziekenhuis gebracht met lichte verwondingen. Hij legde een negatieve ademtest af. 

De paal waartegen de auto reed, liep grote schade op en moest hersteld worden. Daardoor konden er twee uur lang, tot 8 uur ongeveer, geen trams rijdens tussen de Koninklijke Laan in Berchem en Capenberg in Boechout.

Meest gelezen